Aevitae wordt overall partner en naamgever van KERNgezond en maakt het mogelijk dat KERNgezond start met haar eigen programma: KERNgezond TV powered by Aevitae. Met deze gezonde en sportieve samenwerking willen beide partijen meer aandacht voor positieve gezondheid genereren.

 

Zowel KERNgezond als Aevitae zijn trots op deze samenwerking. Hun expertise en enthousiasme bieden veel mogelijkheden om door kennisdeling en interessante, leerzame maar vooral leuke activiteiten een gezonde leefstijl te bevorderen. KERNgezond en Aevitae gebruiken de kracht van plezier voor een gezonde kern!

 

Aevitae is een verzekeraar die het ‘net aeven anders’ doet. Aevitae is groot genoeg om dingen voor elkaar te krijgen, maar klein genoeg om flexibel te zijn, persoonlijke service te bieden en betrokken te zijn bij haar klanten en de maatschappij. Dat is te zien aan de maatwerkproducten van Aevitae op het gebied van zorg-, schade- en inkomensverzekeringen, voor zowel werkgevers als consumenten.

 

KERNgezond is een landelijk erkende interventie (Kenniscentrum Sport) en staat voor een gezonde kern met de kracht van plezier. De drie pijlers van KERNgezond zijn: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag met inspiratie van topsporters. KERNgezond is ‘van oorsprong’ een Limburgs initiatief dat inmiddels van Kerkrade tot Appingedam ingezet wordt.

 

Aevitae deelt de waarden van KERNgezond als het gaat om bewustwording van een gezonde leefstijl en preventie op dit gebied. Verandering van houding en gedrag betekenen straks minder gezondheidsproblemen. Het enthousiasme en de expertise waarmee KERNgezond al op vele basisscholen door heel Nederland succesvol is past bij Aevitae.

 

Net als Aevitae is ook KERNgezond ‘net aeven anders’, wat een vruchtbare samenwerking belooft.

Meer weten? 

Maurice Graef

Directeur

Neem contact op