Kinderen mogen weer naar school. Dat is goed nieuws! Zeker voor Ben Bizzie. Hij kan voor kinderen in Leudal namelijk weer het naschools beweeguurtje organiseren, zodat de kinderen weer lekker buiten kunnen sporten en spelen. Vanaf 8 juni start een nieuwe reeks activiteiten. Beweeg je mee?

 

Naschoolse activiteiten weer van start

Voorheen verzorgde Leudal Energiek sport- en cultuuractiviteiten voor kinderen in Leudal. Het stokje werd in april overgedragen van Leudal Energiek aan Leudal Leeft, maar door corona kon het beweegteam nog geen activiteiten organiseren. Vanaf 8 juni gaan de beweegcoaches van Leudal Leeft, samen met Ben Bizzie, het naschools sporten weer opzetten. Ze organiseren beweeguurtjes in de buitenlucht, op diverse locaties in Leudal.

 

Ben Bizzie Beweeguurtje

Iedereen is welkom, maar er mogen maar 20 kinderen per beweeguurtje meedoen. Daarom moet je je op voorhand aanmelden voor de beweeguurtjes. Dat kan via www.leudalleeft.nl . Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt het beweeguurtje buiten verzorgd van 15:30 tot 16:30 uur.

 

Beweeg mee!

Benieuwd wanneer het naschools bewegen bij jou in de buurt is? Ga dan snel naar https://www.leudalleeft.nl/kalender/ben-bizzie-beweeguurtje/ en meld je aan.

Meer weten? 

Erik Joosten

Contactpersoon

Neem contact op