Op maandagavond 22 mei was KERNgezond De Buitenspelval te gast op ‘De Hondskamp’, het sportcomplex van DEV-Arcen. De spelers van de JO-15 1 en 15 ouderen uit Arcen beleefden samen deze activiteit.

 

Tijdens KERNgezond De Buitenspelval gaan jongeren samen met ouderen een aantal activiteiten beleven, dit om zo meer inzicht te krijgen in elkaars leefwereld. Ouderen mogen niet buitenspel komen te staan.

 

Op maandagavond stond de activiteit in het teken van ‘Old School’. Met dank aan partner Rabobank werd deze activiteit ingevuld. Zo kregen de ouderen en jongeren informatie over internetbankieren, legden de jongeren uit hoe een iPad werkt en wat zij hier allemaal op doen. Verder speelden ze een in koppels een quiz waarbij vragen over vroeger en nu aan bod kwamen.

 

Zowel de ouderen als de jongeren vonden het erg leuk. Dit bleek op het laatst wel toen iedereen na afloop nog bleef hangen om gezellig door te praten. Van de Rabobank ontving iedereen nog een leuk presentje in de vorm van een bioscoopbon of jubileumboek.

Foto's 

Meer weten? 

Maurice Graef

Directeur

Neem contact op