Duurzame inzetbaarheid 

Onze kennis en expertise evenals ons netwerk zetten wij ook in voor het bedrijfsleven. Ook hier inspireren wij medewerkers naar een gezondere leefstijl zodat ze duurzamer inzetbaar zijn en tevens meer kwaliteit van leven ervaren.

 

Hoe wij dat doen? Ons maatwerk kan volgende onderdelen bevatten:

 

Cursus KERNgezond

De medewerkers worden, gedurende een dag(deel), op een interactieve manier geïnspireerd naar verschillende onderdelen van de leefstijl, vaak in relatie tot de werkzaamheden. Denk hierbij aan houding, veiligheid, bewegen, voeding, alcohol en roken en respect naar elkaar. Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid tot een impactmeting. (nul- en eindmeting)

 

Workshops KERNgezond

Inspiratie over één of meerdere onderdelen op het gebied van leefstijl. Denk hierbij aan voeding, bewegen of pesten op het werk. Vaak een topsporter als rolmodel als kick-off voor de workshop.

 

Deze workshop is ideaal voor de medewerkers maar ook voor relaties.

 

Workshop KERNgezond voor de kinderen van de medewerkers

Hoe mooi is het als de kinderen bij papa of mama op het werk mogen kijken en tevens op een sportieve, duurzame manier kennis maken met inspiratie vanuit KERNgezond?

 

Ideaal voor uw evenement of open dag. Wij gaan koken en bewegen met de kinderen, we laten een topsporter vertellen hoe hij leeft voor zijn sport en waarom? Hier kunnen we een KERNgezond rapport van maken als leuk aandenken aan deze inspirerende activiteit.

 

Uiteraard kunnen wij ook alleen een inspirerende presentatie van een topsporter op uw evenement verzorgen.

Meer weten? 

Maurice Graef

Projectleider

Neem contact op