Op woensdag 14 november vond bij Landal De Lommerbegen de KERNgezond Partnerbijeenkomst 2018 plaats.

 

Ruim 50 partners en topsporters Demi Schuurs en Daan Versleeuwen, waren aanwezig om zich deze middag te laten inspireren aan de hand van de pijlers van KERNgezond, gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag.

 

Maurice Graef trapte samen met Marcel Glaser, directeur Landal De Lommerbergen, de middag af. Daarna nam Maurice de gasten in een presentatie mee langs de ontwikkelingen die KERNgezond doormaakt, enkele partners werden uitgelicht en vrijwligger Henk Bistervelds werd voorgesteld.

 

Hierna volgden de workshops. Ralf Vaessen van Herman Vaessen BV ging in op de duurzamen inzetbaarheid binnen zijn onderneming en welke vraagstukken dit met zich mee nam en hoe deze op te lossen.

 

Bart Verkoelen van SupaGolf zette de gasten in beweging. Hij had drie SupGolf-banen uitgezet waarbij de deelnemers met een golfclub en bal enkele hindernissen dienden te overwinnen. SupaGolf is overal in te zetten en voor iedereen speelbaar, doormiddels van de korte afstanden, speciale clubs en zachtere ballen.

 

Als derde onderdeel maakten de gasten zelf een lekker hapje. Onder leiding van chef kok Laura van De Lommerbergen en KERNgezond-vlogster Santi bereidden de gasten een zalmtartaar, kipburger en hangop. Truusje Diepenmaat van Jong Leren Eten was hierbij aanwezig om meer te vertellen over Jong Leren Eten en de connectie met KERNgezond. Zo is er in KERNgezondTV om de week een Jong Leren Eten Tip van de Week te zien.

 

Vervolgens verzamelden iedereen zich weer voor een hapje en drankje. Van de bereidde hapjes werd erg genoten, ondertussen sloot Maurice Graef de partnerbijeenkomst af. Maar niet voordat de gasten in het Plaza een spetterend optreden zagen van B-boy Lorenzo en zijn broertje Frederico Caboni. Lorenzo is wereldkampioen breakdance bij de junioren. MEt een groot applaus werd de KERNgezond Partnerbijeenkomst 2018 afgesloten.

Foto's 

Meer weten? 

Maurice Graef

Directeur

Neem contact op