Ook het aankomend seizoen zijn KERNgezond en de VVV Foundation maatschappelijk partners. Algemeen Directeur VVV-Venlo en bestuurslid van de VVV Foundation Marco Bogers, beklonk vandaag met Maurice Graef van KERNgezond de verlenging van het partnerschap.

 

Afgelopen seizoen werden door de beide stichtingen de handen al in mekaar geslagen. Dat leidde tot samenwerking op het gebied van een aantal projecten en activiteiten. Zo werd bijvoorbeeld onder de vlag van het project ‘De Buitenspelval’, ouderen mogen per slot van rekening nooit buitenspel komen te staan, aan diverse verzorgingstehuizen is een bezoek gebracht door een jeugdteam van VVV-Venlo. Samen met de ouderen werd er gespeld, gequizd en gezongen.

 

Daarnaast namen spelers en stafleden van VVV-Venlo plaats op de karakteristieke ‘smoothiefiets’ van KERNgezond. Daarbij maakten de spelers , al vertellend over gezonde leefstijl, een heerlijke en gezonde smoothie.

 

Maurice Graef van KERNgezond: “KERNgezond en de VVV Foundation delen de passie en zien beiden het belang in van het overbrengen van een gezonde leefstijl aan diverse doelgroepen. Zowel het bezig zijn met gezonde voeding en bewegen als het persoonlijk welzijn en het gedrag naar anderen horen hier ook bij.”

 

Marco Bogers van VVV-Venlo: “Beide partijen creëren al op hun eigen manier en met hun eigen sterke punten bewustwording in het belang van een gezonde leefstijl door verschillende doelgroepen actief te laten deelnemen aan activiteiten. Door het combineren van de sterke punten van beide partijen, hopen KERNgezond en de VVV Foundation nóg meer te bereiken. Een unieke combinatie.”“Beide partijen creëren al op hun eigen manier en met hun eigen sterke punten bewustwording in het belang van een gezonde leefstijl door verschillende doelgroepen actief te laten deelnemen aan activiteiten. Door het combineren van de sterke punten van beide partijen, hopen KERNgezond en de VVV Foundation nóg meer te bereiken. Een unieke combinatie.”

Meer weten? 

Maurice Graef

Initiatiefnemer

Neem contact op