De kinderen van de groepen 8 van basisschool Meander waren in het kader van hun KERNgezond-activiteit te gast bij XBAZE.

 

De ochtend van 14 juli stond helemaal in het teken van gezond bewegen. In de toffe trampolinehal van XBAZE stonden er drie onderdelen op het programma.

 

Als eerste kregen ze van instructeur Ricardo een pittige Jump4Fit work-out. Hierbij werden de spieren goed opgewarmd met allerlei intensieve, leuke oefeningen. Daarna stond een Spring-Je-Rot-Quiz op het programma. Kinderen kregen verschillende vragen met drie keuzemogelijkheden. Bij keuze A renden ze naar de trampolines om daar op te springen. Dachten ze dat antwoord B het juiste antwoord was dan gingen ze naar de grote AirBag waar ze dan op sprongen. Bij antwoord C gingen ze naar de trampolinemuur en sprongen daar omlaag. Een actieve en leuke quiz!

 

Als laatste onderdeel mocht er natuurlijk vrij gesprongen worden. De kinderen leefden zich uit en aan de vrolijke gezichten te zien amuseerden ze zich optimaal. Een activiteit die perfect binnen de KERNgezond-pijler ‘gezond bewegen’ past.

Foto's 

Meer weten? 

Janiek Hendrikx

Projectmanager

Neem contact op