De expertise van KERNgezond  

KERNgezond heeft zich door de jaren heen weten te specialiseren op verschillende gebieden van gezondheidsbevordering. Wij hebben de tools in huis om te inspireren, te verbinden en zijn gedreven om het beste resultaat te behalen. Daarom durven wij ons experts te noemen op het gebied van gezonde leefstijl bij zowel kinderen als kwetsbare doelgroepen.

Roel Hermans is ambassadeur van KERNgezond. Roel is expert voeding en gedrag bij het Voedingscentrum en onderzoeker bij Radboud Universiteit en draagt KERNgezond een warm hart toe.

Waarom KERNgezond? 

Dankzij onze ervaring en vele contacten met onder andere overheid, onderwijs, sportverenigingen, topsporters en de media zetten wij de juiste infrastructuur neer om zelf aan de slag te gaan om van uw plannen een realiteit te maken. Daarbij hebben wij ruime ervaring met het omgaan met en begeleiden van kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen of mensen met een beperking. Maar ook met het opstellen en uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken.

De drie pijlers van KERNgezond 

Bij KERNgezond staan bewustwording en inspiratie op het gebied van een gezonde leefstijl centraal. KERNgezond biedt zowel trajecten als op zichzelf staande activiteiten aan. Door middel van plezier, de basis om iets te leren, en topsporters als rolmodel vindt dit zowel structureel als incidenteel plaats. Dit doen wij aan de hand van onze drie pijlers:

 

  • Gezond bewegen: Sporten - Buitenspelen - Actief naar werk of school
  • Gezonde voeding: Kookworkshops voor jong en oud - Bezoek aan telers – Gezond ontbijt en lunch – Zintuigentest en suikerquiz
  • Gezond gedrag: Respect voor elkaar –Ontmoetingen met kwetsbare doelgroepen – Inspiratie van topsporters

 

Op het moment bieden wij drie concepten aan. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie per concept.

Wat doet KERNgezond nog meer? 

Naast deze trajecten organiseert KERNgezond jaarlijks de Erima Voetbaldagen in Asten en de Bevo Handbaldagen in Panningen. Tijdens deze dagen staan fairplay en sportief gedrag centraal. Maar het belangrijkste is nog wel dat de kinderen een paar fantastische dagen beleven.

KERNgezond staat niet aan de zijlijn 

Het is niet altijd even makkelijk om uw beleid te vertalen naar een goede uitvoering. Maar KERNgezond heeft de kennis en ervaring om tot een gedegen plan van aanpak te komen. Sterker nog, we kunnen het zelf uitvoeren! Daarnaast zorgt onze media afdeling voor de nodige publiciteit en het opzetten van kwalitatief hoogwaardige presentaties en seminars voor uw evenement. Wij onderscheiden ons door zelf de handen uit de mouwen te steken. Oftewel: KERNgezond staat niet aan de zijlijn, maar gaat voorop in de strijd!

Gebruik de kracht van KERNgezond 

Kortom: Onze kracht ligt niet alleen in onze kennis en ervaring maar ook in de verbinding van onze drie pijlers om te inspireren en aan te zetten tot gezond leven. Graag dagen wij u uit om deze kracht van KERNgezond de gebruiken. Gaat u deze uitdaging aan? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Vele andere gingen u al voor!

Meer weten? 

Maurice Graef

Projectleider KERNgezond

Neem contact op