De kinderen van de groepen 5 en 6 van basisschool De Leerlingst in Haelen gaan dit schooljaar weer aan de slag met KERNgezond. Op woensdagochtend 18 september was de eerste activiteit die plaatsvond op de school zelf.

 

Het KERNgezonde schooljaar werd eerst officieel geopend door initiatiefnemer van KERNgezond, Maurice Graef, samen met tophandballer Yme Bertels van Herpertz Bevo Hc. Na de opening volgde een warming-up op muziek van Ricardo van Sportcenter Balance.

 

Daarna gingen de kinderen de klas in om daar te genieten van een heerlijk en gezond ontbijt dat beschikbaar was gesteld door Jan Linders Haelen. De kinderen genoten zichtbaar van de boterhammen met gezond beleg en het heerlijke fruit. Tussendoor werd in de klas uitgelegd wat de kinderen dit jaar te wachten staat met KERNgezond. Dat er een speciale actie op komst is in samenwerking met Ria Joosten Catering & Evenementen en dat ze een mooie poster mogen versieren om een leuke prijs te winnen.

 

Ook Yme Bertels kwam in de klas om te vertellen over het belang van een gezond ontbijt voor zowel hem als de kinderen. De kinderen mochten natuurlijk alle vragen stellen die ze hadden en er werd afgesloten met een handtekening en groepsfoto!

 

Een gezonde en leuke opening van het derde jaar KERNgezond in Haelen.

Foto's 

Meer weten? 

Evy Steeghs

Projectmanager

Neem contact op