De slotactiviteit van KERNgezond Sevenum vond op 8 juli plaats in het Fun & Entertainment Center Sevenum (FEC). Per fiets en vol enthousiasme kwamen de KERNgezond kinderen van basisschool De Krullevaar, De Dobbelsteen en De Horizon ter plaatse.

 

Elke school kwam op een ander moment van de dag dit in verband met enige voorzichtigheid omtrent corona. Eenmaal aangekomen werden de kinderen, na een korte opening, verdeeld in kleinere groepjes. In The Portal Action House van het FEC leefden de kinderen zich uit op alle soorten trampolines en op de steps en crossfietsen.

 

Als tweede onderdeel mochten ze gaan lasergamen. In de supertoffe en spannende ruimte werd een sportieve strijd gestreden tussen de teams. Met rode hoofdjes en veel enthousiasme kwamen ze hier weer uit.

 

Als laatste onderdeel speelden de kinderen een quiz met KERNgezond vragen. Tussen al dat sportieve door was dit even hun rustmoment.

 

De kinderen sloten de dag af met een groot applaus voor de gastvrijheid van het FEC. Een superleuke afsluiting volgens de kinderen die nog een beetje energie over hadden om weer naar school te fietsen.

Foto's 

Meer weten? 

Janiek Hendrikx

Projectmanager

Neem contact op