De groepen 5/6 van basisscholen Bösdael en De Triolier beleefden bij Landal De Lommerbergen een fantastische afsluiting van een schooljaar KERNgezond.

 

Deze gehele schooldag stond ook weer in het teken van gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Het animatieteam had een achttal leuke spellen uitgezet en daarnaast werden er nog heerlijke smoothies gefietst op de KERNgezond smoothiefiets.

 

Op het prachtige vakantiepark gingen de kinderen aan de slag met knotshockey en boogschieten op de speelarena. Werd er op traditionele wijze vuur gemaakt en werd er blaaspijp geschoten in de tipi tent. Stond het spectaculaire lasergamen op het programma en op het strand werd een waterspel gespeeld alsmede ook jenga. In het paviljoen gingen de kinderen aan de slag met het maken van verschillende bouwwerken met bamboe. Als laatste onderdeel stonden ook de smoothiefietsen op het strand. Met heerlijk fruit en yoghurt van PLUS Savelkoul werden hier de lekkerste smoothies gefietst en uiteraard opgedronken!

 

Het was een fantastische ochtend onder een stralend zonnetje. De ochtend werd dan ook afgesloten met een groot applaus voor Landal De Lommerbergen!

Foto's 

Meer weten? 

Janiek Hendrikx

Projectmanager

Neem contact op