De kinderen van groep 6 van basisschool De Kwir beleefden op donderdag 17 maart een erg sportieve ochtend. In het kader van KERNgezond bezochten ze Home of Heroes in Buggenum.

 

Geheel in het kader van ‘gezond bewegen’ arriveerden de kinderen per fiets in Buggenum. Na een korte opening was het tijd om lekker sportief aan de slag te gaan, waarvoor bij Home of Heroes meer dan voldoende mogelijkheden zijn. Onder leiding van een ervaren sportinstructrice van Sportcenter Balance vlogen, klommen, kropen en renden ze over het obstakelparcours. De kinderen verlegden hun eigen grenzen en daagden zichzelf sportief uit. Daarnaast werd er ook lekker gelasergamed. In de spectaculaire laserarea probeerden ze elkaar zoveel mogelijk te raken.

 

Als laatste onderdeel stond er een sport- en gezondheidsquiz op het programma. In groepjes werkten de kinderen goed samen om de goede antwoorden te bedenken.

 

Een erg sportieve en leuke ochtend die werd afgesloten met een groot applaus voor Home of Heroes en KERNgezond. Een stuk meer vermoeid maar voldaan fietsten ze weer terug naar school.

Foto's 

Meer weten? 

Janiek Hendrikx

Projectmanager

Neem contact op