Referenties 

Ook voor het bedrijfsleven organiseren wij verschillende activieiten. Zo ook voor Danone Nutricia BV en Herman Vaessen BV. Dit vonden zij van de samenwerking...

Danone Nutricia BV 

Wij hebben als Danone Nutricia te Cuijk in samenwerking met KERNgezond een inspirerend eindejaarsevenement voor onze medewerkers neergezet op 23 december 2016.

 

Dit eindejaarsevenement stond in het teken van Corporate Social Responsibility; een erg belangrijke pilaar binnen onze organisatie.

 

Met ondersteuning van KERNgezond zijn wij bij een 15-tal locaties in de regio Cuijk vrijwilligers werkzaamheden gaan doen. KERNgezond is hierbij betrokken geweest vanaf het voortraject tot en met de uitvoering op de dag zelf.

 

KERNgezond was voor ons een fijne partner die kritisch meekijkt en meedenkt. Ondanks dat een dergelijk evenement van deze omvang voor hen redelijk nieuw was, zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking.

 

Het resultaat was een erg geslaagd eindejaarsevenement waar we met ca. 300 medewerkers heel veel werk hebben verzet bij diverse kwetsbare doelgroepen in de regio Cuijk. Wij hebben daardoor enorm veel dankbare reacties mogen ontvangen welke voor een deel toekomen aan KERNgezond.

 

- Constance Meijer, Management Assistant to Factory Director & Plant Leadership Team -

Herman Vaessen BV 

‘Duurzame Inzetbaarheid’, een belangrijk thema binnen de bedrijfsvoering van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen. Ons bedrijf is al jaren partner van KERNgezond en een samenwerking met hen was dan ook een logische stap om dit thema op inspirerende wijze vorm te geven richting onze medewerkers.

 

Op basis van de drie pijlers van KERNgezond: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag is er een inspiratiesessie en een beweeg- en ervaarsessie ontwikkeld met als doel onze medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen duurzame inzetbaarheid. Onder begeleiding van Maurice Graef, een topsporter en een fysiotherapeut gingen onze medewerkers aan de slag met praktijksituaties. Zo werden handvaten aangeboden waar ze in hun dagelijkse werk mee aan de slag kunnen.

 

Samen met onze medewerkers kijken wij terug op een geslaagde samenwerking en 2 interessante bijeenkomsten die het belang van het maken van de juiste keuzes op het gebied van bewegen, voeding en gedrag nog eens hebben onderstreept!

 

-Ralf Vaessen, directeur Herman Vaessen BV -

Meer weten? 

Maurice Graef

Projectleider

Neem contact op