Workshop Duurzame inzetbaarheid a.h.v. de IVI-methode 

PROMO: Klik op de afbeelding om de promovideo te starten!

Uw werknemers, klanten, leerlingen of andere doelgroepen op een unieke manier inspireren naar een gezonde leefstijl, dat is wat KERNgezond doet.

 

Binnen het bedrijfsleven doen we dit aan de hand van de IVI-methode.

IVI staat voor Inspireren, Verdiepen en Individualiseren.

Zou het niet geweldig zijn als uw medewerkers gezond, gelukkig en vitaal hun werk kunnen doen tot aan hun pensioen?Zou het niet geweldig zijn als uw medewerkers gezond, gelukkig en vitaal hun werk kunnen doen tot aan hun pensioen?

 

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers wordt alsmaar belangrijker. Door als werkgever hier aan te werken heeft u langer plezier van uw werknemers, en zij van u als werkgever.

 

De IVI-methode bestaat uit twee workshops waarbij medewerkers op een vlotte manier kennismaken met diverse aspecten van een gezonde leefstijl en zo geprikkeld worden om zichzelf een spiegel voor te houden.

 

Door het (inter)actief bezig zijn met het onderwerp houdt de medewerker de aandacht er beter bij en blijft de informatie beter hangen. De IVI-methode is een traject van bewustwording tot concreet aan de slag gaan!

 

Middels filmpjes van topsporters (die het belang van dit onderwerp inzien), een interactieve Kahoot-quiz die door de gehele workshop loopt, de smoothiefiets, korte en leuke bewustwordingsspellen wordt de deelnemer (inter)actief betrokken.

 

Na deze twee workshops kan een medewerker desgewenst met persoonlijke doelen aan de slag gaan. Dit houdt in dat KERNgezond de medewerker koppelt aan een specialist zoals bijvoorbeeld een mental coach, personal trainer of diëtist.

 

Onderwerpen die tijdens de workshops aan bod komen zijn:

• Gezond bewegen,

• Gezonde voeding,

• Gezond gedrag,

• Roken,

• Alcohol,

• Werkdruk en stress.

 

De workshops zijn uiteraard op maat te maken naar uw wensen en/of seperaat af te nemen. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Leefstijlcursus Code95 

KERNgezond verzorgt via Keijbeck Rijopleidingen de Code95 cursus Gezonde Leefstijl voor beroepschauffeurs.

 

Tijdens de cursus zullen diverse (ex)-topsporters hun ervaringen delen over de verschillende onderwerpen. De praktijkvoorbeelden van de sporters en coaches maken een vergelijking tussen het leven als topsporter en het veelal zittend werk op een heftruck, kraan, bus of vrachtwagen. Profvoetballer Bryan Linssen (Feyenoord), Ex-wielrenner en TV-persoonlijkheid Gert Jakobs, tennister Demi Schuurs en ex-voetbaltrainer Sef Vergoossen komen voorbij.

 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de 8 uur durende cursus zijn:

 

  • Omgaan met stress en werkdruk
  • Voeding- en maaltijdschijf
  • Belang van gezonde voeding
  • Risico’s ongezonde voeding
  • Alcohol en Roken
  • Gezond bewegen

 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Apployee 

KERNgezond is onlangs een samenwerking gestart met Apployee. Apployee geeft op een wetenschappelijke wijze inzicht in de vitaliteit van uw medewerkers. Dankzij de unieke Multiscan Fit krijgen medewerkers gedetailleerde persoonlijke aanbevelingen waarna ze daar begeleidt mee aan de slag kunnen.

 

Uw gehele organisatie wordt aantoonbaar fitter!

 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ga naar...

Meer weten? 

Maurice Graef

Initiatiefnemer

Neem contact op